logo WildlifePresent
leeuw Krugerpark
Een geschenk met symboliek heeft blijvend waarde

Leveringsvoorwaarden

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten van Wildlifepresent. Wanneer u een bestelling plaatst gaat u met deze voorwaarden akkoord. Bestellingen kunnen uitsluitend geplaatst worden via een offerte. U kunt een offerte aanvragen met de blauwe offerteknop of via email, waarna u - doorgaans binnen 1 werkdag - een offerte ontvangt via email. De offerte kunt u vervolgens ter goedkeuring bevestigen, waarmee u de bestelling daadwerkelijk plaatst.
Voor vragen kunt u ook bellen: 06-30175626, of e-mailen: info@wildlifepresent.nl.

Levering geschenken
Wildlifepresent is groothandel en levert aan bedrijven, organisaties en instellingen.
Er geldt een minimum orderbedrag van € 100,00 exclusief BTW. Dit geldt niet indien het een nabestelling betreft.
Bestelde artikelen worden als één zending verzonden.
Wildlifepresent streeft ernaar de producten binnen 10 werkdagen te leveren, mits voorradig. Bij bestellingen van grotere aantallen wordt de leverdatum in overleg vastgesteld. Houd altijd rekening met een doorlooptijd ivm het inpakken van de geschenken. Indien een product niet tijdig leverbaar is wordt dit direct met u besproken, nog voor een offerte wordt gemaakt.

De geschenken van Wildlifepresent zijn in de meeste gevallen handwerk. Hierdoor kan het voorkomen dat geleverde producten gering afwijken van de getoonde producten in kleur en afmeting. Dit is gebruikelijk wanneer het om handgemaakte producten gaat. Indien artikelen geleverd worden in diverse dessins of assorti staat dit bij het betreffende product vermeld.

Levering Kerstpakketten en Wijngeschenken
Kerstpakketten zijn in leverbaar in november en december. Heeft u vragen, informeer gerust naar de mogelijkheden.
Wijngeschenken zijn gedurende het hele jaar leverbaar.
Minimum afname:   Kerstpakketten - 30 pakketten;   Wijngeschenken - 10 stuks.
Voor sommige pakketten of geschenken gelden andere minimum bestelaantallen, zoals bijv. voor de Dutch Design Chairs.
Dit staat bij de betreffende producten aangegeven.
De Kerstpakketten hebben een vanaf-prijs van € 25,- per pakket excl. btw, tenzij anders vermeld. Deze vanaf-prijs omvat een minimale inhoud van het pakket (bijv. tas, minstens 1 cadeau-item en enkele foodproducten), plus een kerstdoos.
N.B. Houd er rekening mee dat de prijs van de Kerstpakketten compleet zoals afgebeeld uiteraard een stuk hoger is. Geef altijd bij uw aanvraag uw budget en wensen door. Een Kerstpakket met alleen een tas en foodproducten is niet mogelijk.

Voor de kerstpakketten is ons advies: BESTEL OP TIJD !!
Zeker als het om meer dan 50 pakketten gaat adviseren wij om in september of begin oktober uw bestelling aan ons door te geven. Dit om teleurstellingen te voorkomen.
Indien u specifieke handgemaakte producten in uw kerstpakket wenst, is medio september de deadline. Handwerk is doorgaans niet in grote aantallen leverbaar en moet op bestelling gemaakt worden. Met de productietijd en het vervoer per containerschip wordt de levertijd dan al gauw 4 tot 5 maanden of meer. Van sommige handgemaakte producten zijn wel grotere aantallen voorradig, wij adviseren u dus hier altijd even naar te informeren.
Natuurlijk proberen wij uw vraag zo goed mogelijk in te vullen. Ingeval een artikel niet in het gewenste aantal geleverd kan worden bieden wij een vergelijkbaar product of combinatie van producten aan, opdat uw keuze voor duurzame en fairtrade kerstpakketten of geschenken toch doorgang kan vinden!
Indien een product in het pakket onverhoopt uitverkocht blijkt, wordt een gelijkwaardig product aangeboden en geleverd.

Aflevering geschenken
Bestellingen van relatiegeschenken worden verzonden met PostNL. Het verzendtarief bedraagt € 5,95 per pakket voor een gewicht tot 10 kg. Daarboven ligt het tarief hoger. N.B. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven.

Aflevering kerstpakketten en wijngeschenken
- Wijngeschenken: door PostNL of op pallet.
- Kerstpakketten:  op pallet(s), door een vervoersbedrijf.
- Orders vanaf € 1500,- excl. btw ontvangen franco aflevering voor 1 afleveradres in Nederland, uitgezonderd de
  Waddeneilanden. Palletkosten of verzendkosten worden altijd in de offerte weergegeven.

Tarieven en Betaling
Alle op de website genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief BTW (21% non-food en wijn, 6% food en bloembollencadeaus).
Deze prijzen zijn per stuk, tenzij anders is aangegeven, en exclusief verzendkosten.
Orders gaan per factuur. Facturen worden digitaal verzonden en de betaaltermijn is 14 dagen.

Voor Kerstpakkettenorders en wijngeschenkorders kan een aanbetaling worden gevraagd. Dit is afhankelijk van het totale orderbedrag en evt. andere factoren. Indien een aanbetaling vereist is wordt in de offerte een aanbetalingsbedrag weergegeven, dat tegelijk met het akkoord per vooruitbetaling dient te worden overgemaakt. Akkoordverklaring geschiedt door de offerte ondertekend te retourneren, waarna de order definitief is en alles in bestelling gezet wordt. Annuleren is dan niet meer mogelijk.

Betaling geschiedt door overmaking van het totaalbedrag op bankrekeningnummer IBAN: NL67 TRIO 0198 5357 16  t.n.v. Wildlifepresent te Reeuwijk. Voor overschrijving uit het buitenland: zie de BIC gegevens op de Contact pagina.
Alle goederen blijven eigendom van Wildlifepresent totdat de order volledig is betaald.
Bij verzuim van tijdige betaling zal een incassoprocedure worden ingeschakeld.

Reclamaties
Reclamaties, ingeval het geleverde beschadiging heeft, dienen direct doch binnen 8 dagen gemeld te worden aan Wildlifepresent, bij voorkeur via e-mail aan info@wildlifepresent.nl of telefonisch 06-30175626.
Wanneer een klacht gegrond wordt bevonden vindt restitutie plaats van het aankoopbedrag van betreffende product(en).
Bij Kerstpakketten kan bij inpakwerkzaamheden incidenteel een klein foutje optreden. Een foutmarge van 2% is daarvoor toegestaan en vormt geen grond voor reclamatie.

Copyright
De wildlife foto's komen uit onze eigen fotobibliotheek, en ook de productfotografie is grotendeels in eigen beheer.
Op alle foto's, teksten en afbeeldingen berust derhalve copyright van Wildlifepresent. Deze mogen dus niet ongevraagd gekopieerd of gedupliceerd worden.

Privacy Statement
Wij houden ons aan de Europese privacywetgeving AVG. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van de order, en berichtgeving zoals nieuwsbrief. Onze website is beveiligd met SSL-certificaat, zie het slotje in de browser, en ook het offerteformulier is beveiligd. Ingevulde gegevens worden versleuteld verzonden. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
En wij maken géén gebruik van cookies.

Wildlifepresent
KvK nummer: 24418005
Gevestigd te Reeuwijk
Triodos Bank: NL67 TRIO 0198 5357 16
uilenbeeldjes
Eyecatcher op je bureau
Uilencombinatie van zwarte gorarastone (India), zeer geschikt als presse-papier.
De uil is een gewild verzamelobject, symbool voor wijsheid, visie en inzicht.

fairtrade


WFTO
Voor vragen
of advies
belt u:

06-30175626