logo WildlifePresent
cadeau partners
Zo blijft u in beeld!    

Wijngeschenk 'Partners'

cadeaupakket partners
Breng uw organisatie blijvend in beeld bij relaties en opdrachtgevers. Met een betekenisvol geschenk. Deze artistieke 'partners' zijn gemaakt van natuursteen door kunstenaars in Zimbabwe. Een chique bedankgeschenk voor zakenpartners, als eindejaarsgeschenk of bij een mijlpaal of jubileum.

Prijs   € 25,95   (excl. btw)

  • No House wine, Z-Afrika, rood of wit *
  • Beeld 'Partners', Art object, natuursteen,
    16 cm hoog
  • Wijngeschenkdoos 2-fles
* u kunt dit bij uw bestelling opgeven.

Minimum bestelaantal = 10      Gratis extra's:
  • gratis kaartje met uw eigen tekst en logo
  • gratis infokaartje over de fairtrade herkomst

      Heeft u vragen? U kunt ons bellen: 06-30175626, of e-mailen: info@wildlifepresent.nl.


Producent informatie

info Amandla beeldhouwers
Belangrijke inkomstenbron

Pas een aantal decennia geleden werd in Zimbabwe ontdekt dat Serpentijnsteen prima basismateriaal is voor het maken van beelden. Op diverse locaties in Zimbabwe ligt Serpentijnsteen dicht aan de oppervlakte. De rotsblokken waar de beelden uit gemaakt worden, liggen aan de oppervlakte en kunnen gemakkelijk gedolven worden.

Met gevoel voor schoonheid en precisie vormen de kunstenaars uit deze steen bijzondere beelden. De combinatie van geslepen en ongeslepen steen vormt een heel aparte en eigen stijl.

De mensen in Zimbabwe hebben het door de dictatuur enorm moeilijk. Ondanks alle problemen en repressie, blijven ze positief met hoop voor de toekomst. Amandla Fairtrade is voor de producenten een belangrijke inkomstenbron.


No House wijn  =  een huis voor de allerarmsten

Home Plan
De naam 'No House Wine' vertelt het hele verhaal, want met deze wijn worden mensen met letterlijk no house ondersteund. Van elke fles wijn gaat er een deel van de opbrengst naar Stichting HomePlan.

HomePlan zet zich in voor de allerarmsten met kleinschalige huisvestingsprojecten in ontwikkelingslanden. Zij werken hierbij samen met lokale organisaties. Het doel van HomePlan is om de mensen die zelf geen geld of inkomen voor huisvesting hebben, een huis, een thuis en een toekomst te geven.

    --> Lees hier meer over No House Wijn.         --> Lees hier meer over Home Plan.


no house wijn    


      --> Terug naar de pagina    Wijncadeaus → Trend en Design  


fairtrade